Οι Ιταλοί επαναφέρουν το θέμα Αρμάνι – Μήτογλου (pic)

Οι Ιταλοί επαναφέρουν το θέμα Αρμάνι – Μήτογλου (pic)

Ο Μήτογλου φεύγει από τον Παναθηναϊκό και η Αρμάνι θέλει να τον πάρει στο Μιλάνο.

Δεν είναι μια ιστορία που εμφανίστηκε τώρα. Από καιρό στο Μιλάνο λένε και γράφουν πως ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ετόρε Μεσίνα. Πως το γεγονός ότι τόσους μήνες δεν είχε ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό έβαλε την Αρμάνι στο παιχνίδι. Όπως και πολλές άλλες ομάδες.

Ο Μήτογλου φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Όπως διαβάσατε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του to10.gr λίγο νωρίτερα, έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Και μάλιστα έχει ήδη δώσει τα χέρια με την επόμενη ομάδα του.

Αν θα είναι αυτή η Αρμάνι; Θα το ξέρουμε σε λίγο καιρό. Πάντως οι Ιταλοί επαναφέρουν σήμερα το θέμα με το ζεστό ενδιαφέρον από την πλευρά των Μιλανέζων για τον Έλληνα διεθνή.

Και μιλούν για πρόταση που του έχει κατατεθεί. Γράφουν και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Επισημαίνουν πως ο παίκτης άκουσε την πρόταση για την επόμενη διετία από τον Παναθηναϊκό, ενώ η Αρμάνι τον πλησίασε επίσημα και του πρότεινε τριετές συμβόλαιο. Το όνομά του είναι ένα από τα πιο… καυτά στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και πολύ σύντομα ο Ντίνος Μήτογλου θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ