Υπογράφει άμεσα ο Μήτογλου!

Υπογράφει άμεσα ο Μήτογλου!

Ο Ελληνας φόργουορντ συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας

Τις βαλίτσες του για το Μιλάνο ετοιμάζει ο Ντίνος Μήτογλου, αφού η ομάδα του Ετορε Μεσίνα και του Χρήστου Σταυρόπουλου -που φέτος έφτασε μέχρι το Final Four της Euroleague- απέσπασε τη θετική του απάντηση και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσει την σπουδαία αυτή κίνηση.

Το «10» σας αποκάλυψε την Παρασκευή ότι το μέλλον του 25χρονου διεθνή βρίσκεται εκτός Παναθηναϊκού, αφού ο ίδιος είχε δει εξ’αρχής με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Αρμάνι. Επιθυμία του Μήτογλου είναι να κάνει το βήμα παραπάνω και κάποια στιγμή να φτάσει μέχρι το NBA. Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό προμηνύουν μια ακόμα δύσκολη σεζόν (όπως άλλωστε παραδέχτηκαν οι ίδιοι οι άνθρωποί του στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου), η ιταλική ομάδα που έχει ανέβει επίπεδο τον προσέγγισε άμεσα και αποφασιστικά και κάπως έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Μήτογλου θα υπογράψει διετές συμβόλαιο στην Αρμάνι με τις απολαβές του να κυμαίνονται κοντά στις 900.000 ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ