Πράσινο ρόστερ στον «αέρα»

Πράσινο ρόστερ στον «αέρα»

Ο Μήτογλου έφυγε, ο Παπαπέτρου δεν έχει ακόμα συζητήσει, ο Νέντοβιτς περιμένει αύξηση, ο Χεζόνια αποφασίζει τον Αύγουστο. Και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αγωνιώδη κατάσταση.

Έχει μπροστά του το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι των τελευταίων ετών. Παρόμοιο με εκείνο του 2012 όταν το «extreme makeover» τον είχε κάνει μια ομάδα εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που είχε συνηθίσει ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός της επόμενης μέρας βρίσκεται στον… αέρα. Και από τα τέσσερα «καυτά» θέματα που είχε να διαχειριστεί; Κανένα δεν έχει βρει λύση.

Ο Ντίνος Μήτογλου υπογράφει σήμερα στο Μιλάνο. Ενημέρωσε χθες τον Παναθηναϊκό πως δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, όπως από την Παρασκευή σας είχε αποκαλύψει to10.gr. Και οι λόγοι που το κάνει δεν έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, αλλά με τις φιλοδοξίες του παίκτη.

Την ίδια ώρα και τα άλλα τρία «καυτά» συμβόλαια δεν έχουν βρει απαντήσεις στα ερωτήματα. Τι θα γίνει με τον Παπαπέτρου; Με τον Νέντοβιτς; Με τον Χεζόνια; Ποια είναι η επόμενη μέρα; Πως μπορεί να τους πείσει ο Παναθηναϊκός πως θα δημιουργήσει κάτι καλό, όταν καλά – καλά δεν έχει πάρει απόφαση για τον προπονητή. Και όταν βλέπουν να φεύγει ένας από τους «στυλοβάτες» του περσινού κορμού;

Με τον Παπαπέτρου δεν έχει γίνει ακόμα επαφή, την ώρα που το ενδιαφέρον για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού από πολλές ομάδες του εξωτερικού είναι δεδομένο. Και εκφράζεται ποικιλοτρόπως. Ανά πάσα στιγμή ο Παπαπέτρου μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της ΚΑΕ και να τους δείξει μια πρόταση που θα ξεπερνά το εκατομμύριο. Και ο Παναθηναϊκός θα κληθεί τουλάχιστον να την «ματσάρει». Θα το καταφέρει;

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για το μέλλον του πρόσφατα, εξέφρασε επιθυμία παραμονής αλλά έβαλε αστερίσκο. Θέλει δικαιοσύνη, όπως είπε και αυτή αφορά σίγουρα το οικονομικό σκέλος.

«Βρήκα τον εαυτό μου εκεί, με αγάπησαν, λυπάμαι που δεν είχαμε κόσμο στη διάρκεια της σεζόν για να ζήσω κι αυτή την εμπειρία, είναι ένας λόγος για τον οποίο θέλω να γυρίσω. Ξέρω την ποιότητά μου και τι σεζόν έκανα, οπότε θα δούμε. Ελπίζω ότι και εκείνοι θα είναι δίκαιοι απέναντί μου ώστε να συμφωνήσουμε», ήταν τα λόγια του Σέρβου. Δικαίως θέλει πολλά περισσότερα χρήματα από τα περίπου 450.000 ευρώ που έπαιρνε την πρώτη του σεζόν. Έδειξε πως αξίζει περισσότερα.

Last but not least, που λένε, ο Μάριο Χεζόνια. Εκείνη η… τρέλα του Κροάτη για παραμονή για πολλά χρόνια έγινε «θα αποφασίσω τον Αύγουστο». Θέλει κι εκείνος να ζυγίσει τα πράγματα. Να δει τι ομάδα θα έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός έως τότε. Ποιοι θα είναι δίπλα του, αν θα παραμείνει ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, ποιος θα είναι ο προπονητής.

Η λογική των σούπερ σταρς αυτή είναι. Να βλέπουν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα αγωνίζονται και μετά να αποφασίζουν. Το ίδιο θα κάνει και ο Χεζόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ