Όλα έτοιμα για την εποχή Πρίφτη στον Παναθηναϊκό

Όλα έτοιμα για την εποχή Πρίφτη στον Παναθηναϊκό

Οριστική η απόφαση του Παναθηναϊκού να πορευτεί με τον Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο, απαντάει θετικά στην πρόταση ο Έλληνας τεχνικός.

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από εφτά χρόνια (βρέθηκε στο πλευρό του Αλβέρτη το 2014) είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Οι πράσινοι έχουν εδώ και καιρό αποφασίσει πως ο Έλληνας προπονητής είναι εκείνος στον οποίο θέλουν να εμπιστευτούν τον σχεδιασμό και την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Οι επαφές είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο πλέον και αναμένεται στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Η οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι θετική και θα υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Πρίφτης έχει εκφραστεί και στο παρελθόν για τη μεγάλη πρόκληση του να δουλέψει σαν πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη λύση της συνεργασίας του με την Ούνιξ Καζάν.

Στο συμβόλαιο του Πρίφτη με τους Ρώσους υπάρχει option ανανέωσης ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που λήγει την τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Ωστόσο, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και δεν πρόκειται να φτάσουμε στην 30η Ιουνίου, μιας και ο Ελληνας προπονητής έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του. Και αυτό θα είναι στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ