Πρώην πρόεδρος Φενέρ: «Δώστε μου την ομάδα και φέρνω Ομπράντοβιτς με 35 εκατ. μπάτζετ»

Πρώην πρόεδρος Φενέρ: «Δώστε μου την ομάδα και φέρνω Ομπράντοβιτς με 35 εκατ. μπάτζετ»

Ο πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, έκανε μια δήλωση «βόμβα», τονίζοντας πως αν αναλάβει τον σύλλογο θα ανεβάσει το μπάτζετ στα 35 εκατομμύρια και θα πάρει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε μια απροσδόκητη δήλωση προέβη ο πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος τόνισε πως αν αναλάβει και πάλι τα ηνία του συλλόγου θα ανεβάσει τον προϋπολογισμό στα 35 εκατομμύρια και θα πάρει πίσω τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Θυμίζουμε πως οι φήμες για την επιστροφή του Σέρβου τεχνικού στους πάγκους έχουν «φουντώσει», με την Παρτίζαν να μοιάζει το απόλυτο φαβορί για να… κάτσει στο τιμόνι της, ωστόσο οι δηλώσεις του Γιλντιρίμ μπορεί να αποδειχθούν ένας απρόσμενος παράγοντας.

Οι δηλώσεις του Αζίζ Γιλντιρίμ:

«Κάναμε τη Φενέρμπαχτσε μια μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ. Παίζαμε σε Final Four για τέσσερα χρόνια και γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν δύσκολο να βρούμε έναν προπονητή σαν τον Ομπράντοβιτς. Είμαστε φίλοι μαζί του. Προσωπικά με συνδέει πραγματική φιλία με την Ζέλικο, δεν είχαμε την σχέση προέδρου – προπονητή. Όταν αποχωρήσαμε όλη αυτή η ατμόσφαιρα χάθηκε Ο Ομπράντοβιτς συνέχισε, αλλά δεν υπήρχε η ίδια κατάσταση, μέχρι που αποχώρησε και εκείνος.

Αν ο Αλί Κοτς βγει και πει ότι μας δίνει την ομάδα μπάσκετ, θα θελήσω να την αγοράσω και να φέρω πίσω τον Ομπράντοβιτς αύριο. Έχουμε πολλά χρήματα. Αν μας δώσουν την ομάδα θα φέρω με ιδιωτικό αεροπλάνο τον Ομπράντοβιτς και θα του δώσω μπάτζετ 30-35 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι έτοιμο αυτό το μπάτζετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ