Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Παπαπέτρου – Μπαρτσελόνα και η απαίτηση Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Παπαπέτρου – Μπαρτσελόνα και η απαίτηση Πρίφτη

To10.gr ρίχνει φως πίσω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Παπαπέτρου. Τι έχει μεταφέρει στον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν θα τον περιμένει... αιώνια.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Μήτογλου, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αρμάνι και τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, θέλοντας να διατηρήσει τον αρχηγό του στο ρόστερ και να μη δεχτεί νέο… πλήγμα που θα αφορά τον βασικό – και ελληνικό – κορμό του.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει ήδη την πρώτη πρόταση στον Παπαπέτρου, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει ούτε επίσημη πρόταση, ούτε κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον από άλλον σύλλογο. Πλην όμως τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν. Κι αυτό γιατί από την Ισπανία υπάρχει εδώ και μέρες το σενάριο πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει να κοιτάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ο Άνταμ Χάνγκα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη και η Μπαρτσελόνα αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του. Με τον Παπαπέτρου να είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή της, πλην όμως δεν έχει υπάρχει το παραμικρό έως τώρα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ίσως, όμως, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα να καθυστερήσει την απάντηση του Παπαπέτρου προς τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν κάνει σαφές στον παίκτη πως θέλουν μια απάντηση εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους. Και δεν πρόκειται να τον περιμένουν… αιώνια.

Ο Πρίφτης θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον αρχηγό της ομάδας, αλλά θέλει και να γνωρίζει γρήγορα αν αυτό θα συμβεί. Ώστε να εξετάσει τις επιλογές του σε περίπτωση αποχώρησης του Παπαπέτρου από το ρόστερ της ομάδας. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, αφού μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα Χάνγκα – Μπαρτσελόνα και αυτό μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Παπαπέτρου και το τοπίο θα είναι περισσότερο ξεκάθαρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ