Ο Γιασικεβίτσιους «απειλεί» τον Παναθηναϊκό

Ο Γιασικεβίτσιους «απειλεί» τον Παναθηναϊκό

Κι εκεί που ο Παναθηναϊκός... έπαιζε χωρίς αντίπαλο για την ανανέωση του Παπαπέτρου, ο... παλιόφιλος Σάρας εμφανίζεται. Όπως εμφανίστηκε και για τον Χεζόνια.

Η αποχώρηση του Μήτογλου για την Αρμάνι είναι δεδομένο πως φέρνει πίεση στον Παναθηναϊκό. Πίεση κυρίως για τον ελληνικό κορμό. Για το ποιοι θα υπάρχουν στην επόμενη μέρα, σε ποιους Έλληνες θα στηριχτεί ο Δημήτρης Πρίφτης.

Γι’ αυτό και αμέσως μετά την απόφαση Μήτογλου, στον Παναθηναϊκό… έπεσαν πάνω στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αν φύγει κι αυτός; Το πρόβλημα θα είναι μεγάλο. Όχι γιατί δεν μπορεί να βρεθεί άλλος Παπαπέτρου στην αγορά, όσον αφορά την αγωνιστική αξία. Αλλά γιατί δεν μπορεί να βρεθεί Έλληνας που να έχει τον ρόλο τον δικό του.

Διεθνής, σε μια περίοδο της καριέρας του που μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας, που ξέρει τα αποδυτήρια, τις συνθήκες, τις απαιτήσεις. Που μπορεί να γίνει η επόμενη «σημαία» της ομάδας.

Ο Παπαπέτρου θα υπέγραφε στον Παναθηναϊκό και με τα δύο χέρια μετά την τελευταία πρόταση. Διότι στην αγορά δεν ακουγόταν το όνομά του. Διότι οι φήμες για Ρεάλ και Μακάμπι παρέμεναν φήμες. Αλλά τις τελευταίες ώρες η… απειλή για τον Παναθηναϊκό ήρθε από εκεί που κανείς δεν το περίμενε.

Ο… παλιόφιολος, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Χάνγκα από τη Βαρκελώνη. Και η λίστα του Σάρας που βάζει τον Ιωάννη σε περίοπτη θέση. Μια… απειλή που μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα στους πράσινους. Διότι αν η αποχώρηση του ενός εκ των δύο Ελλήνων που έληγαν τα συμβόλαια ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη, το να τους χάσει και τους δύο ο Παναθηναϊκός θα είναι αληθινό πλήγμα. Θα μοιάζει με μη αναστρέψιμο.

Ο Σάρας δεν απειλεί μόνο για τον Παπαπέτρου. Υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της η Μπαρτσελόνα. Ούτε και ο παίκτης. Περνάει καλά στην Ελλάδα, αλλά θέλει να είναι σε ομάδα ανταγωνιστική. Και όχι… 16η σε μια Ευρωλίγκα που η ομάδα στην οποία ανήκει (η Μπάρτσα) έπαιξε τελικό.

Μεγάλο καλοκαίρι το φετινό για τον Παναθηναϊκό. Και αντί να ξεδιαλύνεται το τοπίο, τόσο περισσότερο περιπλέκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ