Προτάθηκε και αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ντόμπριτς (vids)

Προτάθηκε και αρέσει στον Ολυμπιακό ο Ντόμπριτς (vids)

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς πρότεινε τον Όγκνιεν Ντόμπριτς στον Ολυμπιακό, η περίπτωση του αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ντέιβιντ Λάιτι, όμως η μεταγραφή του στο λιμάνι χάλασε λόγω της Βιλερμπάν και του Τόνι Πάρκερ που ήθελε να τον κρατήσει στη Γαλλία. Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν τον κατάλληλο παίκτη για τις θέσεις 2-3.

Το πρώτο όνομα που φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Όστιν Χόλινς της Ζενίτ, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Οι προτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ φτάνουν «βροχή» και ένα από τα ονόματα που προτάθηκε και εξετάζεται είναι και αυτό του Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς όπως είχε κάνει πέρυσι με την περίπτωση του Λιβιό Ζαν Σαρλ, πρότεινε τον Σέρβο πελάτη του στον Ολυμπιακό παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του είναι θετικός για τον συγκεκριμένο παίκτη, διότι έχει στοιχεία που του αρέσουν, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη πολύ απλά γιατί έχει υψηλό buy out (φτάνει ακόμα και το 1.000.000 ευρώ).

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει τα χρήματα που ζητούν οι Σέρβοι και η μεταγραφή θα γίνει μόνο αν ρίξουν τις απαιτήσεις του, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει δύσκολο. Ο ίδιος ο Ραζνάτοβιτς έχει αναλάβει τις επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για να ρίξει τις απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη, όμως προς το παρόν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά.

Ο Ντόμπριτς είναι ένας παίκτης που ουσιαστικά είναι φόργουορντ είναι 26 ετών και αγωνίζεται στα «φτερά». Είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, έχει μεγάλο κορμί και ταυτόχρονα ταχύτητα, ενώ μπορεί να παίξει πολύ καλά και στο πίσω μέρος του παρκέ και να μαρκάρει από το «1» μέχρι το «4».

Μετρά τέσσερις σεζόν στην Euroleague, αποτελεί σημείο αναφοράς στον Ερυθρό Αστέρα και παίζει κάτα κύριο λόγο σαν σμολ φόργουορντ, ενώ πέρυσι σε 32 αγώνες πρόσφερε 8.3 πόντους με 39.8% στα δίποντα, 45.6% στα τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1.1 λάθη σε 18:37 συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ