Το κάνουν ξανά «σίριαλ» οι Ισπανοί: Ο Παπαπέτρου, το NBA και ο Κάλινιτς

Το κάνουν ξανά «σίριαλ» οι Ισπανοί: Ο Παπαπέτρου, το NBA και ο Κάλινιτς

Συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με το όνομα του Νίκολα Κάλινιτς οι Ισπανοί κάνοντας λόγο για «πράσινο» ενδιαφέρον εφόσον δεν ανανεώσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαναφορά ενδιαφέροντος από πλευράς του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς εφόσον ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ανανεώσει με τους «πρασίνους» και ψάξει την ευκαιρία του για το NBA.

Ο Νίκολα Κάλινιτς παραμένει ελεύθερος στην ευρωπαϊκή αγορά αναγκάζοντας αρκετές ομάδες να ασχοληθούν με την υπόθεσή του αφού ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» να ανανεώσει με την ομάδα της Βαλένθια μιας και η ίδια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα ενόψει της σεζόν 2021-22. Το γεγονός αυτό έχει ωθήσει τον Σέρβο φόργουορντ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με βασικό κριτήριο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την χώρα της Ιβηρικής, Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκός φαντάζουν ως οι βασικοί διεκδικητές αυτή τη στιγμή για τον Κάλινιτς. Οι Καταλανοί του έχουν κάνει μια πρόταση αλλά δεν την έχουν καταθέσει επίσημα αφού σύμφωνα με νόμο της ACB θα πρέπει να πληρώσουν ένα buy-out στη Βαλένθια η οποία κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη στο εγχώριο στερέωμα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, ενδέχεται να τον προσεγγίσει αν και εφόσον ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ανανεώσει με το «τριφύλλι» και αναζητήσει μια ευκαιρία στο NBA, σενάριο το οποίο δεν έχει πολλές πιθανότητες αφού Παπαπέτρου και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Φέτος ο Κάλινιτς μέτρησε 10.4 πόντους με 60.4% στο δίποντο, 33.3% στο τρίποντο, 78.9% στις βολές, 3.4 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26:39′ και 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Βαλένθια στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ