Μίκι: Υπέγραψε μονοετές συμβάλαιο με την Ζενίτ

Μίκι: Υπέγραψε μονοετές συμβάλαιο με την Ζενίτ

Η Ζενίτ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση μετά τον Τζόρνταν Λόιντ, απέκτησε και τον Μίκι που έμεινε ελεύθερος από την Χίμκι.

Ο Τζόρνταν Μίκι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ζενίτ και θα παραμείνει κάτοικος Ρωσίας για έναν ακόμη χρόνο. Μέτα την διάλυση της Χίμκι έμεινε ελεύθερος και ήταν περιζήτητος στην ευρωπαϊκή αγορά με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να είναι αυτή που κέρδισε την υπογραφή του.

Ο Μίκι ήταν από τους λίγους παίχτες που παρέμειναν μέχρι το τέλος στη Χίμκι, με αποτέλεσμα να αυξήσει αρκετά τα ποσοστά του στην στατιστική. Είχε κατά μέσο όρο 15,6 πόντους (δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Σβεντ), 5,8 ριμπάουντ  και 1,5 μπλοκ σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Με την Χίμκι είχε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν την σεζόν 2018-2019. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ηταν η Ρεάλ Μαδρίτης την 2019-2020, όπου επέστρεψε πάλι στην Ρωσία.

Μετά την επίσημη ανακοίνωσή του από τη Ζενίτ έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας και ανέφερε τα εξής:

Ήμουν πολύ χαρούμενος που όταν άκουσα ότι η Ζενίτ ενδιαφέρετε για εμένα. Ήταν τιμή μου που δέχτηκα πρόταση από αυτό το κλάμπ και ο κόουτς Πασκουάλ ειναι ένας σπουδαίος προπονητής και πολύ άκοντα στην φιλοσοφία μου.
Με τη Ζενίτ, θέλω όχι μόνο να φτάσω στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, αλλά και να φτάσω στο Final Four, καθώς και να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα στο VTB United League. Νομίζω ότι έχουν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες αυτή τη σεζόν.

Ακόμα δηλώσεις έκανε και ο αθλητικός διευθυντής της  ομάδας Μάνος Παπαδόπουλος και τόνισε τα ακόλουθα:

Είναι ένα σπουδαίος παίκτης, απαραίτητος για κάθε ομάδα, με δυνατό χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι σε μια δύσκολη σεζόν, όταν άλλοι σταμάτησαν να παλεύουν και να παίζουν, ο Jordan συνέχισε να κάνει τη δουλειά του. Είμαι βέβαιος ότι μοιραζόμαστε κοινές απόψεις και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε προς τους υψηλότερους στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ