Βιλερμπάν: Ανακοίνωσε τον Οκόμπο (pic, vid)

Βιλερμπάν: Ανακοίνωσε τον Οκόμπο (pic, vid)

Η Βιλερμπάν έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου πρώην ΝΒΑερ Έλι Οκόμπο.

Η Βιλερμπάν στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή στην Euroleague και έχει ξεκινήσει δυναμικά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Μετά τους Γουεμβαγιάμα, Μόργκαν και την ανανέωση του Ντιο, η ομάδα του Τόνι Πάρκερ ανακοίνωσε τον 23χρονο Γάλλο πρώην ΝΒΑερ Έλι Οκόμπο για τον επόμενο χρόνο.

Ο Οκόμπο επιστρέφει στην Γαλλία μετά από τρία χρόνια, όταν και αποχώρησε από την Ορτέζ για να πάει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως ο ίδιος τα είχε σχεδιάσει, παρόλο που επιλέχθηκε από τους Φοίνιξ Σανς στο νούμερο 31 του Draft 2018.

Στον οργανισμό της Αριζόνα έμεινε για δύο σεζόν και σε 108 αγώνες, είχε 4,8 πόντους, 2,2 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ, σουτάρωντας με 39,5% εντός πεδιάς, 31,5% στα τρίποντα και 73,7% στις βολές.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2020 αποχώρησε από τους Σανς και μετακόμισε στο Μπρούκλιν και τους Νετς. Ο σύλλογος της Νέας Υόρκης τον έστειλε στην αναπτυξιακή του ομάδα, η οποία αποτέλεσε τον τελευταίο του σταθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ