Παναθηναϊκός: Τι περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Παπαπέτρου…

Παναθηναϊκός: Τι περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Παπαπέτρου…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν οι Ισπανοί, λίγο έλειψε η υπόθεση ανανέωσης του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό, να είχε εντελώς διαφορετική κατάληξη.

Με κάθε επισημότητα ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει μέλος του Παναθηναϊκού αλλά και αρχηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε χαρούμενος για την κατάληξη αυτή τονίζοντας, παράλληλα, την επιθυμία του δώσει πολλές χαρές ακόμα στους φίλους του «τριφυλλιού».

Τα πράγματα, ωστόσο, παραλίγο να πάρουν τελείως διαφορετική τροπή την ύστατη στιγμή και τίποτα από τα παραπάνω να μην ισχύει. Είναι γνωστό πως παρά την κοινή θέληση και των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε στο μυαλό του και άλλες επιλογές τις οποίες είτε απέρριψε, είτε… τον απέρριψαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «DefensaCentral», ο Πάμπλο Λάσο στην αναζήτησή του για ένα καλό «3άρι» φαίνεται να τα είχε βρει σε όλα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα «ζεστός» για το πρότζεκτ της Ρεάλ. Ωστόσο στη συνέχεια, όταν προέκυψε η περίπτωση του Άνταμ Χάνγκα, ο Ισπανός τεχνικός χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ζήτησε από τη διοίκηση των «Μαδριλένων» να προσεγγίσει τον Ούγγρο φόργουορντ και να τον αποσπάσει από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Χάνγκα αποτελεί πλέον παίκτη των Μαδριλένων, κάτι που έβαλε τέλος και στο τελευταίο ουσιαστικό ενδιαφέρον που υπήρχε για τον Παπαπέτρου ο οποίος μετά από αυτή την εξέλιξη, στα χέρια του είχε μόνο την επιλογή ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίον ο Έλληνας φόργουορντ περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή μήπως προκύψει μια πρόταση με μεγαλύτερες προοπτικές τόσο σε οικονομικό όσο και αγωνιστικό πλαίσιο. Εν τέλει, δεν έγινε τίποτα τέτοιο, οπότε δεν είχε λόγο να πει «όχι» στην επέκταση συμβολαίου με τους «πρασίνους», όπου θα είχε δεδομένο χρόνο συμμετοχής και ένα ικανοποιητικό κασέ.

Άπαντες στις τάξεις των ανθρώπων του πρωταθλητή Ελλάδος αλλά και των οπαδών του, δεν κρύβουν τη χαρά τους για την παραμονή του αρχηγού, η οποία προέκυψε αφού ο «Πάπι» δεν μπόρεσε να βρει κάτι πιο αξιόλογο…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ