Παναθηναϊκός: «Πουλήθηκαν τα δικαιώματα του Χεζόνια»

Παναθηναϊκός: «Πουλήθηκαν τα δικαιώματα του Χεζόνια»

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα πούλησε τα δικαιώματα του Μάριο Χεζόνια, χωρίς να κατονομάζει τον Παναθηναϊκό.

«Βόμβα» έριξε η ισπανική ιστοσελίδα «encestando.es» για τον Μάριο Χεζόνια! Με tweet στο λογαριασμό της το βράδυ της Πέμπτης (15/7), έγραψε ότι έμαθε από τη Μπαρτσελόνα πως τα δικαιώματα του Κροάτη μπασκετμπολίστα έχουν ήδη πουληθεί και δεν της ανήκουν!

Το tweet δεν ξεκαθαρίζει εάν τα έχει αγοράσει ο Παναθηναϊκός, όμως είναι δύσκολο να τα έχει πάρει άλλη ομάδα. Άλλωστε, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει το buy out των 400.000 ευρώ, που έχει προβλεφθεί στη συμφωνία του με τη Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είχαν σε προτεραιότητα την παραμονή του Χεζόνια, ενώ και ο Κροάτης έδειχνε σε κάθε ευκαιρία πως δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα. Μετά την ανανέωση των συμβολαίων των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, το deal με τον «Σούπερ Μάριο» ήταν το επόμενο «πρέπει» για τους «πράσινους».

Το ισπανικό ρεπορτάζ για τον Χεζόνια άρχισε με αφορμή την κατάληξη του Κάλιν στον Ερυθρό Αστέρα, αφού η ιστοσελίδα αναρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του Χεζόνια στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, η απάντηση δεν ήταν απλά αρνητική, αλλά έβγαλε και την είδηση για το μέλλον του Κροάτη. Φυσικά, απομένει να επιβεβαιωθεί η είδηση και από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή ενός σημαντικού παίκτη για το πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ