Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπάζ Ναπίερ (vid)

Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπάζ Ναπίερ (vid)

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και με τη βούλα είναι ο Σαμπάζ Ναπίερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Πάνγκος.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επισημοποίησε την σπουδαία προσθήκη του Σαμπάζ Ναπίερ.

Ο 30χρονος πλέι-μέικερ με εξαετή θητεία στο NBA, έβαλε την υπέγραψε συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα θέτοντας την αρχή για μια πρωτόγνωρη, για αυτόν, πορεία αφού πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Έχοντας αφήσει μια πολύ σημαντική κληρονομιά στο Πανεπιστήμιο του UConn όπου έπαιξε για τέσσερα χρόνια (2010-14) και με το οποίο κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του NCAA (2011, 2014), ο Ναπίερ επιλέχθηκε στο Νο.24 του NBA Draft του 2014 από τους Σάρλοτ Χόρνετς αλλά ανταλλάχθηκε αμέσως για τους Μαϊάμι Χιτ.

Το καλοκαίρι του 2015, έφυγε από το Μαϊάμι αλλά παρέμεινε στην πολιτεία της Φλόριντα για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ, προτού μετακομίσει κατά σειρά στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2016-18), Μπρούκλιν Νετς (2018-19), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2019-20) και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (2020).

«Ο Ναπίερ είναι μία εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα μας. Είμαι ευτυχισμένος που επέλεξε τη Ζενίτ για να κάνει το πρώτο ευρωπαϊκό του βήμα. Είναι ο παίκτης που οδηγεί την ομάδα στην επίθεση, παίρνοντας τις κρίσιμες αποφάσεις. Είναι έμπειρος, μπορεί να δημιουργήσει και να πάρει αποφάσεις. Θα μας βοηθήσει στο επιθετικό σκέλος. Έχει εξαιρετικό ball handling και θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικούς τρόπους στην επίθεση. Του ευχόμαστε καλή τύχη και περιμένουμε οι φίλαθλοί μας να τον απολαύσουν φέτος», ήταν τα λόγια του Τσάβι Πασκουάλ για τον νέο του βασικό πόιντ-γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ