Μπάνκι : «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε απέναντι στους κορυφαίους»

Μπάνκι : «Να αποδείξουμε ότι μπορούμε απέναντι στους κορυφαίους»

Οι δηλώσεις του νέου τεχνικού της Μπάμπεργκ ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Το ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό ως προπονητής της Μπάμπεργκ, ετοιμάζεται να κάνει ο Λούκα Μπάνκι, καθώς την Παρασκευή (9/3, 21:00) η γερμανική ομάδα φιλοξενείται στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός προπονητής, θέλει η ομάδα του να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ένα συγκρότημα κορυφαίου επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός.

«Αυτό που περιμένω είναι ένα ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, κάτι που το έχει αποδείξει. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο εντός έδρας ρεκόρ, έχει κερδίσει τα τελευταία 4 ματς του. Από την πλευρά μας, ακόμα και αν μοιάζει με ένα ψηλό βουνό που πρέπει να σκαρφαλώσουμε, εμείς έχουμε την δίψα να το ανέβουμε. Και λίγο πολύ, αυτή είναι η αποστολή μας μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκας.

Θα προσεγγίσουμε κάθε ματς με το ίδιο πνεύμα, επειδή έχουμε ήδη δείξει πως μπορούμε να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο, έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους καλύτερους», κατέληξε ο Μπάνκι.

Λο: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Μάοντο Λο από την πλευρά του είπε: «Περιμένω μία ωραία ατμόσφαιρα, όπως πάντα στην Ελλάδα. Είμαι επίσης χαρούμενος που θα δω τον παλιό μου συμπαίκτη, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Θα είναι ανταγωνιστικός ματς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ