Τιλί: «Βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω στο 100%» (vid)

Τιλί: «Βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω στο 100%» (vid)

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, Κιμ Τιλί, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάμπεργκ αναφέρθηκε στα επίπεδα ετοιμότητά του με μεγάλη αισιοδοξία

Ο Γάλλος φόργουορντ, Κιμ Τιλί, έχει μπει κανονικά στην ερυθρόλευκη εξίσωση και σε δηλώσεις το ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του τονίζοντας ότι παλεύει καθημερινά για να φτάσει στο 100% του.

Αρχικά ανέφερε πως «θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Μπάμπεργκ πάντα είναι ύπουλη όταν παίζεις απέναντί της. Έχει έξυπνους παίκτες, καλό ράστερ και τώρα με τον νέο προπονητή θα είναι πιο δύσκολο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν, εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «το γεγονός πως η Μπάμπεργκ δεν κυνηγά την πρόκριση, αυτό είναι πιο επικίνδυνο αφού θα έρθουν να παίξουν χωρίς πίεση. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε με ένταση και να πάρουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Για τον ίδιο και το πώς νιώθει είπε: «νιώθω όλο και καλύτερα. Δεν νομίζω ότι είμαι στο 100% ακόμα αλλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα κυρίως μέσα από την άμυνα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω στο 100%».

https://www.youtube.com/watch?v=8s2OToMfWaw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ