Χίκμι – Αρμάνι Μιλάνο 77-86

Χίκμι – Αρμάνι Μιλάνο 77-86

Τεράστια εκτός έδρας νίκη της Αρμάνι επί της Χίμι μέσα στη Μόσχα (86-77), η οποία κάνει πλέον την κατάκτηση της 4ης θέσης και του πλεονεκτήματος για την ομάδα του Μπαρτζώκα, σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης προϊδέασε τους πάντες πως το ματς θα ήταν δύσκολο για τους Μοσχοβίτες. Ειδικά με τα το 30-20 της πρώτης περιόδου, με τους Ιταλούς να α βάζουν από παντού! Μάλιστα οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι διατήρησαν αυτή τη διαφορά μέχρι και το ημίχρονο που έληξε με το υπέρ τους 49-39.

Στην τρίτη περίοδο, όπως ήταν αναμενόμενο η Χίμκι έκανε την αντεπίθεσή της. Έσφιξε την άμυνά της, πέτυχε 23 πόντους και κατάφερε α επιστέψει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, μπαίνοντας στην τέταρτη και πιο κρίσιμη περίοδο με βραχεία κεφαλή 62-61.

Οι Ρώσοι όμως ήταν τραγικοί επιθετικά και σουτάροντας με 42% δεν θα μπορούσαν να έχουν αξιώσεις από το ματς. Οι άνετοι Ιταλοί που έπαιζαν χωρίς την παραμικρή πίεση, σούταραν με 55,5% και ε ένα επί μέρους 225-15 πήραν τελικά μεγάλη νίκη γοήτρου με 86-77, καταδικάζοντας τις όποιες ελπίδες για τετράδα και πλεονέκτημα έδρας στα knock out είχε η Χίμκι.

Κορυφαίος για τους ηττημένους ο Σβεντ με 24 πόντους αλλά και 7/17 σουτ, ενώ οι Αντερσον και Τζένκινς κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Από την άλλη η Αρμάνι με πρωταγωνιστές τους Γκάουντλοκ, Κουζμίνσκας και Τζέρελς και τους Μίτσοβ και Γκουντάιτις να παίρνουν όσκαρ… Β’ ρόλου, κατάφερε να παγώσει την ήδη κρύα Μιτίσκι Αρένα.

Τα δεκάλεπτα: 20-30, 39-49, 62-61, 77-86

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ