Ολυμπιακός: «Έρχεται το bwin Tournament against Covid-19»

Ολυμπιακός: «Έρχεται το bwin Tournament against Covid-19»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διεξαγωγή φιλικού τουρνουά, με τη συμμετοχή των Μονακό, Μακάμπι και Λαυρίου, με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις δράσεις του για την ενίσχυση των κοινωνικών ομάδων που τους «χτύπησε» ο κορωνοϊός. Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του «bwin Monday Night Against Covid-19» την περσινή σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση ενός φιλικού τουρνουά για τους ίδιους σκοπούς.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μονακό και το Λαύριο θα έρθουν στο ΣΕΦ για να αναμετρηθούν στο τουρνουά. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, πληρώντας πάντα τις προϋποθέσεις που έχει τεθεί μέσω Υπουργικής απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις δια ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin, θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ