Μπαρτζώκας : «Η ήττα από την Αρμάνι δεν ήταν αναπάντεχη»

Μπαρτζώκας : «Η ήττα από την Αρμάνι δεν ήταν αναπάντεχη»

Στην προβληματική χημεία απέδωσε την κακή ήττα της Χιμκι από την Αρμάνι στην Ρωσία ο Ελληνας τεχνικός.

Οδυνηρή ήττα, η οποία μπορεί να της στοιχίσει ακόμη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, υπέστη η Χίμκι με 77-86 από την Αρμάνι, εντός έδρας. Μετά το τέλος του ματς, Γιώργος Μπαρτζώκας, εξέφρασε την άποψη ότι η ήττα αυτή δεν ήταν… αναπάντεχη, λέγοντας πως η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα χημείας.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Δεν μπορώ να πως πως ότι έγινε απόψε πως ήταν αναπάντεχο. Περιμέναμε η Αρμάνι να παίξει με πολλή πίεση. Έχουν επιθετικό ταλέντο. Μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αν παίξουν όπως έκαναν απόψε. Πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας στα ματς, να σκεφτόμαστε την άμυνα, να παίζουμε χωρίς πίεση. Είναι προφανές. Χάσαμε πάνω από 10 λέι απ χωρίς πίεση, κάναμε ανόητα φάουλ, όταν είχαν το πλεονέκτημα. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, αν χάσεις πολλά λέι απ, αν δεν κάνεις φάουλ, επιτρέπεις σε παίκτες όπως στον Τζέρελς και στον Γκάουντλοκ να πάρουν ελεύθερα σουτ. Έτσι δεν αξίζει να νικήσεις.

Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια και πρέπει να νικήσουμε όσα περισσότερα γίνεται, για να δούμε αν μπορούμε να τα καταφέρουμε στα playoffs. Αυτή είναι η Euroleague, όποτε δεν είσαι έτοιμος, όποτε έχεις απουσίες, έχεις και προβλήματα. Ο Ρόμπινσον επέστρεψε και η χημεία μας μοιάζει… σπασμένη. Είναι σημαντικό να μην αλλάξουμε φιλοσοφία, πρέπει απλά να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Είναι ευθύνη μου τώρα να πάω μέχρι το τέλος με παίκτες οι οποίοι μπορούν να εκτελέσουν το πλάνο», κατέληξε ο Μπαρτζώκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ