Σε διαπραγματεύσεις με τον Χέιζ ο Παναθηναϊκός

Σε διαπραγματεύσεις με τον Χέιζ ο Παναθηναϊκός

Τον εκλεκτό για την θέση «4» βλέπει στο πρόσωπο του Νάιτζελ Χέιζ ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός μετά το ναυάγιο του Μάριο Χεζόνια χτενίζει την μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Δημήτρης Πρίφτης αυτήν την στιγμή έχει βάλει στην κορυφή της λίστας του τον Νάιτζελ Χέιζ.

Ο Αμερικανός αγωνίζεται στην θέση «4» με τον Ελληνα τεχνικό να θεωρεί ότι αυτός μπορεί να δέσει αρμονικά με τον Οκάρο Γουάιτ. Ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν φαντάζει αυτήν την στιγμή, καθώς ο άλλοτε παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται στην Αμερική για να δοκιμαστεί στο summer camp των Μπόστον Σέλτικς,

Ο Χέιζ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την επόμενη χρονιά, με τους Πράσινους πέρα από την περίπτωση να κοιτάζουν και άλλες επιλογές για ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών.

Ο Χέινς έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα, καθώς την περασμένη χρονιά ήταν στην Ζαλγκίρις Κάουνας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα ο 26άχρονος φόργουορντ είχε 9.5 πόντους κατά μέσο όρο, με 44% στα τρίποντα και 3,9 ριμπάουντ ανά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ