Επίσημο: Ανανέωσε με Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός (vid)

Επίσημο: Ανανέωσε με Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός (vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού για έναν ακόμη χρόνο θα συνεχίσει να είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «πρασίνους».

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα θα συνεχίσει να είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος σήμερα (26/07) ανανέωσε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» για ακόμα μία σεζόν με τους «πρασίνους» να προχωρούν στην επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του 27χρονου διεθνή γκαρντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για έναν ακόμη χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, μου αρέσει το περιβάλλον που υπάρχει εδώ και ήθελα πολύ να μείνω. Η διοίκηση μαζί με τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που σε κάνει να χαίρεσαι να βρίσκεσαι στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά στο paobc.gr και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόουτς Πρίφτη για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να τους δικαιώσω. Ελπίζω πως τη νέα σεζόν θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τη συνύπαρξή του με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους αθλητές να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Και μόνο η παρουσία τους στο γήπεδο αποτελεί κίνητρο να δίνεις το 100% κάθε μέρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που ξέρουν. Μας έλειψαν πολύ πέρσι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ