Ολυμπιακός: Ανακούφιση για Φαλ

Ολυμπιακός: Ανακούφιση για Φαλ

Παροδικοί αποδείχτηκαν οι πόνοι του Γάλλου σέντερ στον αυχένα μετά από πτώση του στο παρκέ. Επικοινώνησαν μαζί του οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα του Μουσταφά Φαλ να αποχωρεί δύο φορές από τον αγωνιστικό χώρο με εμφανείς ενοχλήσεις στον αυχένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Τσεχία.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε από τον Ρούντι Γκομπέρ, 6’11’’ πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου, κι ενώ λίγο νωρίτερα είχε βουτήξει στο παρκέ προσπαθώντας να κερδίσει την κατοχή της μπάλας. Ο Γάλλος σέντερ έδειξε να πονάει στο πίσω μέρος του λαιμού του και φυσικά δέχτηκε και τις απαραίτητες περιποιήσεις από το ιατρικό τιμ, μόλις έκατσε στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Φαλ επέστρεψε στο παρκέ στην τελευταία περίοδο, όμως έπειτα από λίγα λεπτά ζήτησε και πάλι αλλαγή, καθώς οι ενοχλήσεις στον αυχένα δεν τον είχαν εγκαταλείψει. Του τοποθετήθηκε πάγος στο σημείο που πονούσε και φυσικά δεν έπαιξε ξανά.

Τελικά, οι πόνοι του Φαλ, που προήλθαν από την πτώση στο παρκέ, αποδείχτηκαν παροδικοί και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν αμέσως με τον παίκτη τους, ώστε να μάθουν την ακριβή του εικόνα, με τον Φαλ να τους διαβεβαιώνει ότι νιώθει απολύτως καλά.

Πλέον, μένει να δούμε αν ο Βενσάν Κολέ προτιμήσει να τον προφυλάξει στο επόμενο παιχνίδι της Γαλλίας με αντίπαλο το Ιράν, το οποίο αλλωστε δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι τρικολόρ έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ