ΜακΛίν : «Να ρίξουμε τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα»

ΜακΛίν : «Να ρίξουμε τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα»

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τα ατού των Καταλανών ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν ξέρει πόσο δύσκολη είναι η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και υποστήριξε πως πρέπει ο Ολυμπιακός να προσέξει απέναντι στους Καταλανούς.

Ο σέντερ των Πειραιωτών, μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και είπε:

– για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Ερχονται εδώ για παίξουν δυνατά και να αλλάξουν τα δεδομένα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι και το πλεονέκτημα έδρας».

-για τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα και για τους Τόμιτς και Οριόλα είπε «ναι είναι μεγάλοι αλλά εχουμε αθλητικούς παίκτες και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα απέναντί τους, την ώρα που αυτοί θα βάζουν το ύψος τους απέναντί μας».

-για το ματς στη Βαρκελώνη και αν θέλουν τώρα να αντιδράσουν: «Εκεί έπεσαν δυνατά επάνω μας και βρήκαν γρήγορα το ρυθμό τους και επαιξαν καλά και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμο τους. Το ξέρουμε αυτό και πρέπει να ρίξουμε τον ρυθμό τους, είναι πολύ γρήγοροι. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί σε όλο το ματς».

– για το γεγονός πως είχαν πολλούς τραυματισμούς: «Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε τα παιχνίδια παρά τους τραυματισμούς μας. Εχουμε βάθος στο ρόστερ και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίζουμε καλά και ας έχουμε ένα με δύο παίκτες έξω».

– για τον Κιμ Τιλί και τον Μπόμπι Μπράουν: « Εχοντας πίσω τον Κιμ μας βοηθάει πολύ. Βλέπετε την ενέργεια που έχει και τον τρόπο που σκοράρει στην επίθεση. Στην άμυνα μας είναι πολύ ενεργός. Οσο για τον Μπόμπι Μπράουν μας δίνει μία διαφορετική ματιά στη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι πιο επιθετικός με την μπάλα στα χέρια. Μας δίνουν τεράστια ενέργεια με την προσθήκη τους και μας έχουν βοηθήσει πολύ στα τελευταία παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ