Από τον Παναθηναϊκό, στη Μονακό ο Ντιαλό

Από τον Παναθηναϊκό, στη Μονακό ο Ντιαλό

Ο Άλφα Ντιαλό ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες μετά την απόκτησή του από τους πράσινους και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

Ο Άλφα Ντιαλό θα αγωνίζεται για τον επόμενο χρόνο με την φανέλα της Μονακό. Η ομάδα του Πριγκιπάτου ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ – φόργουορντ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Euroleague.

Ο 24χρονος πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή περσινή χρονιά με την φανέλα του Λαυρίου, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές στη πορεία μέχρι τους τελικούς της Basket League.

Ο Ντιαλό βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, σημειώνοντας 12,9 πόντους ανά παιχνίδι και μαζεύοντας 5,4 ριμπάουντ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, αλλά οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους μετά από λίγες μέρες, καθώς ο Ντιαλό πίστευε πως δεν θα του δινόταν σύντομα η ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Πλέον θα αντιμετωπίσει σύντομα τους πράσινους, καθώς το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της Μονακό στην Euroleague είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 30 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ