Ο «Ντούντα» έπλεξε το εγκώμιο του Σπανούλη!

Ο «Ντούντα» έπλεξε το εγκώμιο του Σπανούλη!

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ ενώ τόνισε ότι ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι ο πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμος αντίπαλος!

Ο θρυλικός Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε στην Euroleague με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο Λούκα Ντόντσιτς και φυσικά έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού  Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων είναι ο «πιο δύσκολος να αντιμετωπιστεί»!

Σχετικά με τον ποιον παίκτη θα επέλεγε πρώτο εάν δημιουργούσε μία ομάδα:

«Νομίζω πως η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πολύ απλή και το λέω αυτό διότι υπάρχει ένας νεαρός παίκτης που… τραβάει τις εντυπώσεις. Ο Λούκα Ντόντσιτς. Για ένα ταλέντο στην ηλικία του, μπορώ να πω πως έχω κοουτσάρει πολλά μεγάλα ονόματα, όμως κανένα σαν αυτόν. Εάν μπορούσα να τον συγκρίνω αυτή τη στιγμή, στην ηλικία που είναι, με τους Πέτροβιτς, Ράντζα, Κούκοτς, Ντίβατς, Ντανίλοβιτς και Τζόρτζεβιτς… νομίζω πως κανένας τους στην ηλικία του δεν έπαιζε σαν αυτόν. Η δικαιολόγηση είναι εύκολη. Το κομμάτι της δημιουργίας είναι από τα πιο ωραία στο μπάσκετ, για το οποίο μάλιστα αυτός δεν χρειάζεται συμπαίκτη για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να σουτάρει, το κάνει μόνος του. Είναι καλός στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Οπότε σίγουρα θα ήταν αυτός που θα ξεκινούσα στην ομάδα μου».

Όσον αφορά τον Σπανούλη δήλωσε: «Σχετικά με την προσαρμογή μιας ομάδας προς τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, από την πλευρά ενός προπονητή, θα έλεγα σίγουρα πως ο Σπανούλης είναι ο πιο δύσκολος να αντιμετωπιστεί. Από τη μία είναι πολύ ποιοτικός παίκτης ενώ από την άλλη είναι και πολύ έμπειρος. Επίσης κάτι άλλο που τον χαρακτηρίζει είναι πως είναι γεννημένος νικητής. Μπορείς να κάνεις πολλά για να τον περιορίσεις για 39 λεπτά, όμως στο τελευταίο λεπτό θα σου κλέψει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια σου. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος να αντιμετωπίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ