Πλάθα : «Θα… πεθάνουμε στο παρκέ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Πλάθα : «Θα… πεθάνουμε στο παρκέ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάν Πλάθα μίλησε για το παιχνίδι της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό και προειδοποίησε το Τριφύλλι πως η ομάδα του είναι έτοιμη να... πεθάνει στο παρκέ, ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι οι πράσινοι μπορούν να πάνε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Έτοιμη να…πεθάνει στο παρκέ είναι η Μάλαγα σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της, Χουάν Πλάθα, ο οποίος τόνισε πως οι Ανδαλουσιάνοι θα τα δώσουν όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και στα εναπομείναντα παιχνίδια τους, ώστε να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση.

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής επισήμανε πως το Τριφύλλι μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χουάν Πλάθα:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί στην Ελλάδα και θέλει ακόμη λίγες νίκες εκτός έδρας στην Euroleague για να πάει στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Έχει ένα ρόστερ 17 παικτών. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα στα εναπομείναντα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που μας έχουν μείνει. Θα… πεθάνουμε στο παρκέ. Ξέρουμε ότι έχουν μείνει πέντε παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, ώστε να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ