Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας 84-64

Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας 84-64

Με το δίδυμο Γρέιντζερ και Πουαριέ σε μεγάλη μέρα, η Μπασκόνια συνέτριψε (84-64) την Ζαλγκίρις και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για την είσοδο στην 8άδα της Euroleague.

Οι Βάσκοι παίζουν τα ρέστα τους στις τελευταίες αγωνιστικές για να προλάβουν το τραίνο της 8άδας και των play offs. Κάπως έτσι, με την τρίτη σερί νίκη τους, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνες εκμεταλλεύτηκαν την εντός έδρας ήττα από την Χίμκι και πέρασαν αυτοί στην 8η θέση έστω και στην ισοβαθμία με τους Ισραηλινούς (13-13).

Για να γίνει αυτό, η Μπασκόνια χρειάστηκε να παίξει πολύ καλό μπάσκετ για δύο περιόδους. Οι γηπεδούχοι είναι χαρακτηριστικό πως στην 1η και στην 3η περίοδο είχα επί μέρους σκορ 51-31! Όσοι και οι πόντοι της τελικής διαφοράς δηλαδή (+20)!

Όπλο της Μπασκόνια το καλό σουτ, η δημιουργία και το γεγονός πως κράτησαν την Ζαλγκίρις στα 4/8 τρίποντα σε 40’ αγώνα, δείγμα πολύ καλής περιφερειακής άμυνας. Η τετράδα Γκρέιντζερ, Πουαριέ, Τζάνινγκ και Βόιτμαν ήταν όλα τα λεφτά για τους νικητές, ενώ για την… άνετη και χαλαρή όπως φάνηκε Ζαλγίρις, το πάλεψαν μόνο οι Πάνγκος και Μίσιτς.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 43-33, 67-45, 84-64

Τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ