Νέος μπελάς για την Μπαρτσελόνα – Ο Μίροτιτς λέει «όχι» σε μείωση των αποδοχών του

Νέος μπελάς για την Μπαρτσελόνα – Ο Μίροτιτς λέει «όχι» σε μείωση των αποδοχών του

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα άγγιξαν και το μπάσκετ, με τους «μπλαουγκράνα» να μην μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στον υψηλό μισθό του Νίκολα Μίροτιτς.

H οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι το λιγότερο σε τραγική κατάσταση. Η πανδημία του κορωνοϊού χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα και ανάγκασε την ομάδα να αποχωριστεί τον θρύλο της, Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Αλλά επειδή το ποδόσφαιρο «θρέφει» και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, ήταν φυσικό και επόμενο να εμφανιστούν τα ίδια προβλήματα και στα υπόλοιπα αθλήματα. Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στον υψηλό μισθό που έχει λαμβάνειν ο Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Ισπανός φόργουορντ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 3,8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πληρώνει αυτό το ποσό στον Μίροτιτς και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη για να βρουν μια λύση.

Ωστόσο, οι μέχρι τώρα συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα, με το συμβόλαιο του Μίροτιτς να έχει ισχύ έως το 2025. Η MARCA επικοινώνησε με το περιβάλλον του παίκτη, ο οποίος είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Αργά η γρήγορα όμως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με το συμβόλαιο του Μίροτιτς, ειδάλλως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η ίδια κατάληξη με τον Λιονέλ Μέσι.

Το Cataluña Radio αποκάλυψε πως στην Μπαρτσελόνα υπήρχαν σκέψεις να σπάσουν το συμβόλαιο του Ισπανού με πρόφαση τις άσχημες επιδόσεις του, με απώτερο στόχο να πιέσουν τον παίκτη να δεχθεί την πρόταση για μείωση των αποδοχών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ