Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διοργανώνει φιλικό παρά τη διασπορά του κορωνοϊού

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διοργανώνει φιλικό παρά τη διασπορά του κορωνοϊού

Παρά το μεγάλο «χτύπημα» που έχει δεχτεί από τη διασπορά του κορωνοϊού στις τάξεις της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα

Η προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της σεζόν 2021-22, πραγματοποιείται υπό δυσμενείς συνθήκες λόγω της διασποράς του κορωνοϊού που έχει παρατηρηθεί στις τάξεις της.

Λόγω των πολλών θετικών κρουσμάτων, η «ομάδα του λαού» δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε τρία διεθνή φιλικά τουρνουά όπως είχε προγραμματίσει. Ο λόγος για τα τουρνουά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού αλλά και αυτό της Κύπρου.

Παρόλα αυτά, και παρόλο που η κατάσταση στην ομάδα δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα, το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα δώσει ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Μπνέι Χερζλίγια.

Μάλιστα, ο general manager της ομάδας και παλιά δόξα του συλλόγου, Νίκολα Βούιτσιτς παραδέχτηκε ότι επικρατεί ένα μικρός χάος:

«Ναι, επικρατεί ένα μικρό χάος, αλλά στο τέλος όλα θα είναι καλά. Δεν κάνουμε προετοιμασία, είναι δύσκολα. Κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Πιθανότατα δεν θα έχουμε τους παίκτες πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για την πρώτη προπόνηση. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να βρούμε νέες λύσεις, να είμαστε υπομονετικοί», ήταν τα λόγια του άλλοτε σπουδαίου ψηλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ