Αναχώρησε για Μόναχο ο Παναθηναϊκός (pics)

Αναχώρησε για Μόναχο ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει με προορισμό το Μόναχο για να λάβει μέρος στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Μόναχο για να αναμετρηθεί με Βίρτους Μπολόνια Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν προκειμένου να δώσει συνέχεια στην προετοιμασία του και να δει που βρίσκεται, κυρίως σε σχέση με τους δύο αντιπάλους του στη Euroleague.

To «Τριφύλλι» ενημέρωσε για το ταξίδι, το πρώτο παιχνίδι, αλλά και την κατάσταση του Μέικον, ο οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσητων «πρασίνων»:

«Για το Μόναχο αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής (10/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά «Magenta Sport Cup 2021», το οποίο διοργανώνει η FC Bayern Munich το προσεχές σαββατοκύριακο, 11-12 Σεπτεμβρίου.

Πέραν των «πράσινων» και της διοργανώτριας ομάδα στο συγκεκριμένο τουρνουά θα συμμετάσχουν o Crvena Zvezda mts Belgrade και η Virtus Pallacanestro Bologna.

Στον αυριανό (11/9, 16.00) πρώτο ημιτελικό το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει τον Crvena Zvezda mts Belgrade.

Στην Αθήνα έμεινε ο Ντάριλ Μέικον, που υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τη Zenit St. Peterburg, προκειμένου να συνεχίσει τις θεραπείες του».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ