Τρινκιέρι – «Αν δεν μπορείς να βγεις με την Κλόντια Σίφερ, πας με την Χάιντι»

Τρινκιέρι – «Αν δεν μπορείς να βγεις με την Κλόντια Σίφερ, πας με την Χάιντι»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έκανε δηλώσεις για τη δυναμική της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι παραχώρησε συνέντευξη και έδωσε ένα ρεσιτάλ με τις απαντήσεις του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός κόουτς της Μπάγερν, ο οποίος έχασε τους δύο καλύτερούς του παίκτες (Μπόλντγουϊν και Ρέινολντς) αναφέρθηκε σε αυτό το κενό, σχολιάζοντάς το με έναν απίστευτο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλουμε να βγούμε με την Κλόντια Σίφερ; Σιγουρα. Μπορούμε να της τηλεφωνήσουμε – αλλά δεν θα απαντήσει. Οπότε, αν δεν βγούμε την Κλόντια, τότε ίσως με την… Τάνια; Ή την Χάιντι. Οπότε πρέπει να κάνεις ό,τι είναι δυνατό. Ήθελα την παραμονή των παικτών, αλλά γνώριζα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει. Είμαι σούπερ χαρούμενος να έχω τους Πάουλι, Σίσκο, Λούτσιτς, Λεόν και Μπαμπ πίσω”, ήταν τα λόγια του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «Αυτή τη στιγμή βλέπω την Μπάγερν στη 18η (και τελευταία) θέση της κατάταξης, αλλά θέλω να βελτιώνουμε μια θέση την ημέρα. Όλες οι ομάδες είναι καλύτερες τώρα, οι μεταγραφές ήταν απίθανες αυτό το καλοκαίρι, οπότε ο στόχος είναι να ξεκινήσουμε από τον πάτο ξανά και να νικήσουμε κάθε ματς».

Τέλος, για τον Οθέλο Χάντερ, ένα από τα νέα αποκτήματα, εξήγησε: «Δεν έχει μόνο την ποιότητα για να ταιριάξει απόλυτα με τους γκαρντ μας, αλλά θα είναι σημαντικός στα αποδυτήρια, με την εμπειρία και τη συμπεριφορά του, σε μία παρόμοια κατάσταση με τον Τζέιμς Γκιστ πέρσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ