Επίθεση του Ερυθρού Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ

Επίθεση του Ερυθρού Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, κάνοντας επίθεση στον Παναθηναϊκό για την έλλειψη βοήθειας στον Αμερικανό φόργουορντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με σχετική άνεση τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά του Μονάχου και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε όμως από τον άσχημο τραυματισμό του Άαρον Γουάιτ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να έχει μια πολύ άτσαλη πτώση και να πέφτει άγαρμπα στο παρκέ του «Audi Dome».

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ωραία, με τον Γουάιτ να υποβάλλεται σε εξετάσεις, με την διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα στον αριστερό καρπό. Ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας στην ανακοίνωση που εξέδωσε για να ενημερώσει σχετικά με τον Αμερικανό φόργουορντ, εξαπέλυσε επίθεση στον Παναθηναϊκό για την αντίδραση των πρασίνων κατά την διάρκεια των πρώτων βοηθειών που δεχόταν ο παίκτης.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού δεν πήγε να βοηθήσει το αντίστοιχο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ και η συμπεριφορά ορισμένων παικτών δεν άρεσε στο περιβάλλον της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ