Ολυμπιακός – Με στόχο να δείξει ανάλογη εικόνα και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ολυμπιακός – Με στόχο να δείξει ανάλογη εικόνα και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12/09, 20:00) σε ένα ακόμη φιλικό τεστ και προσδοκά να δείξει ανάλογη εικόνα με αυτήν απέναντι στη Ζενίτ

Δεύτερη μέρα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (12/09, 20:00) σε ένα εξαιρετικά δύσκολο φιλικό παιχνίδι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και παρά το γεγονός πως τα τελικά σκορ σε φιλικά δε σημαίνουν πολλά, το χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδωσε πολλά θετικά διαπιστευτήρια ενόψει της συνέχειας.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του αλλά στάθηκε στις παγίδες που μπορεί να έχει ένα αποτέλεσμα τέτοιων διαστάσεων στην παρούσα φάση.

Για αυτό και οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στη χθεσινή εμφάνιση και έχουν ως σκοπό να δείξουν μια ανάλογη εικόνα σε διάρκεια, συγκέντρωση και συνέπεια κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Τζάμπολ στην αναμέτρηση στις 20:00, απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Cosmote TV.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»:

(17:45) Ζενίτ – Λαύριο (Cosmote Sport 4 HD)

(20:00) Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Cosmote Sport 4 HD)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ