Παναθηναϊκός : Βραδιά… καριέρας από τον Ρίβερς

Παναθηναϊκός : Βραδιά… καριέρας από τον Ρίβερς

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν εντυπωσιακός στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάλαγα (90-79), με τον Αμερικανό γκαρντ να σπάει δύο ρεκόρ καριέρας.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του μετά τις 21 Δεκεμβρίου, επικρατώντας με 90-79 της Μάλαγα και το χρωστάει εν πολλοίς στον εκπληκτικό σήμερα Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 24 πόντους, επίδοση η οποία αποτελεί την καλύτερη της καριέρας του στην Euroleague, καθώς έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ των 23 πόντων, που είχε πετύχει δύο φορές. Τη μία κόντρα Αναντολού Εφές στις 13 Ιανουαρίου του 2017 και την άλλη κόντρα στον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα νωρίτερα (6/1), στην ήττα των πράσινων με 77-69 στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, ο Ρίβερς έκανε ατομικό ρεκόρ και στα κλεψίματα, με τα 5 που πραγματοποίησε κόντρα στη Μάλαγα. Έσπασε, έτσι την καλύτερη επίδοση του, που ήταν τα 3 κλεψίματα που είχε πραγματοποιήσει στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στις 23 Ιανουαρίου 2018.

Εξάλλου, συγκεντρώνοντας 27 στο σχετικό σύστημα index (3/3 δίποντα και 6/10 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ κανένα λάθος) αποτελεί επίσης την κορυφαία επίδοσή του σε επίπεδο Ευρωλίγκας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ