Ομπράντοβιτς – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ομπράντοβιτς – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το τουρνουά προς τιμήν του «πατριάρχη» της παναθηναϊκής οικογένειας.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει γράψει τη δική του τεράστια ιστορία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έφτασε μεταξύ άλλων στην κατάκτηση πέντε τροπαίων της Euroleague.

Ο Σέρβος τεχνικός, που θρηνεί για τον χαμό του κουμπάρου του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μίλησε για τον μεγάλο ηγέτη των πρασίνων, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα έκανε για εκείνον και την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε. Για τους νέους παίκτες της ομάδας μου θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που όχι μόνο έχουν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά βρίσκονται και στο κορυφαίο επίπεδο. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την προσωπική σχέση που είχα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα και για την ομάδα. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μας προσκάλεσε για να τον τιμήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ