Τζέιμς – «Θέλω να αποδείξω την αξία μου στη Μονακό»

Τζέιμς – «Θέλω να αποδείξω την αξία μου στη Μονακό»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μονακό και τόνισε πως μέσα από την γαλλική ομάδα, θέλει να αποδείξει την αξία του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Μάικ Τζέιμς θα φορά για τον επόμενο χρόνο την φανέλα της Μονακό, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να «πυροδοτεί» τη βόμβα της απόκτησης του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Τζέιμς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος και μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στους Μονεγάσκους, αλλά και το κίνητρό του για τη νέα σεζόν.

«Έψαχνα πραγματικά για μια διαφορετική και συναρπαστική πρόκληση. Ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο σε σύγκριση με αυτό που έχω ήδη βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είναι μια πραγματική ευκαιρία για μένα να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια και να αποδείξω την αξία μου ως παίκτης σε αυτό το όμορφο μέρος που είναι το Μονακό. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να είμαι πολύ ανταγωνιστικός στην EuroLeague. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στη Μονακό και ανυπομονώ να κάνω αυτό που αγαπώ στη Γαλλία σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, να βρεθώ με τα υπόλοιπα παιδιά και ελπίζω να κάνω μια φανταστική σεζόν. Είμαστε από τα outsiders, αλλά έχω φιλοδοξίες, θέλω να φέρω την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ