Παναθηναϊκός – Ο Νέντοβιτς επέστρεψε και αποθεώθηκε από τον κόσμο

Παναθηναϊκός – Ο Νέντοβιτς επέστρεψε και αποθεώθηκε από τον κόσμο

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βγήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ για την προθέρμανσή του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται στις κερκίδες.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 156 μέρες.

Η τελευταία φορά που ο Σέρβος σούπερ σκόρερ φόρεσε την φανέλα του τριφυλλιού σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 14 Απριλίου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έκτοτε ένα διάστρεμμα και ο κορωνοϊός έβαλαν πρόωρα τέλος στη σεζόν, με τους πράσινους όμως να τον εμπιστεύονται και να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια.

Ο Νέντοβιτς έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ του ΟΑΚΑ για να κάνει την προθέρμανσή του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται στις κερκίδες του κλειστού.

Μαζί με τον Σέρβο, στις επάλξεις βρίσκεται ξανά και ο Νταρίλ Μέικον, με τον Αμερικανό να ξεπερνά το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με την Ζενίτ και να αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Έλληνα τεχνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ