Παναθηναϊκός – «Ομάδα και κόσμος ξανά μαζί» (vid)

Παναθηναϊκός – «Ομάδα και κόσμος ξανά μαζί» (vid)

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε ξανά το παρών στις κερκίδες του ΟΑΚΑ μετά από ενάμισι χρόνο και η ΚΑΕ δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο βίντεο με μηνύματα των παικτών προς τους φιλάθλους.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Παρτιζάν, επισστρέφοντας από το -17 και πανηγύρισε τη νίκη στη παράταση με 89-85.

Μεγάλο στήριγμα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν και ο κόσμος του τριφυλλιού, ο οποίος έδωσε δυναμικά το παρών μετά από ενάμισι χρόνο απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας.

Οχτώ χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού «έσπρωξαν» τους πράσινους στη νίκη και η ΚΑΕ δημοσίευσε ένα όμορφο βίντεο, με τους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Σαντ Ρος να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την… ψυχή της ομάδας.

«Η μεγάλη μέρα έφθασε. Είστε έτοιμοι; Είχαμε πολύ καιρό να σας δούμε από κοντά. Μας έλειψαν τα συνθήματα, οι πανηγυρισμοί, τα χειροκροτήματα. Γιατί τόσο καιρό μπορεί να δίναμε την ψυχή μας σε κάθε αγώνα, αλλά πάντα έλειπε η ψυχή του γηπέδου μας… εσείς!», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ