Ιτούδης για Ίβκοβιτς – «Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής»

Ιτούδης για Ίβκοβιτς – «Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής»

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στο Βελιγράδι για την κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς και υποκλίθηκε στον Σέρβο θρύλο.

Η κηδεία του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών θα γίνει σήμερα στο Βελιγράδι και θα βρεθεί πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον Σέρβο θρύλο.

Στη Σερβία θα βρεθεί για το ύστατο χαίρε στον «Ντούντα» και ο Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος μάλιστα μίλησε για εκείνον και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιτούδη:

«Πρώτον, θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι μιλούν για το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και πόσα πρόσφερε στη Σερβία και την Ελλάδα. Και πόσα πρόσφερε σε όλους εμάς τους φίλους του. Για μας οι ιδέες και οι καινοτομίες του θα παραμείνουν ζωντανές και θα θυμόμαστε όλα όσα μας είπε. Μπορώ να πω με περηφάνια πως ήμουν φίλος του.

Ήμουν μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Υπήρχε μια αλυσίδα, ένας σύνδεσμος, ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμένα κι εκείνον. Ο Ζέλικο μάς γνώρισε. Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής. Όταν περνάς από το πανεπιστήμιο του Ντούντα, μπορείς να αποφοιτήσεις. Ήταν κάτι που πρόσφερε όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους. Θα είναι για πάντα στη μνήμη μου. Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ