Μοτιεγιούνας – «Πολύ δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός, περιμένουμε μεγάλη μάχη»

Μοτιεγιούνας – «Πολύ δυνατή ομάδα ο Παναθηναϊκός, περιμένουμε μεγάλη μάχη»

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε για το παιχνίδι της Μονακό στη Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο αντίπαλο των Μονεγάσκων, τον Παναθηναϊκό.

Η Μονακό ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη Euroleague, αύριο Πέμπτη (30/9, 20:00) απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να μιλά για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Ο Λιθουανός σέντερ τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει πολύ δυνατή ομάδα, και ότι περιμένει μεγάλη μάχη, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη του εμπειρία στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Ντονάτας Μοτιεγιούνας:

Για το πρώτο ματς της Μονακό στη Euroleague: «Την Πέμπτη είναι το πρώτο ματς του συλλόγου στη Euroleague. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε μερικές πολύ μεγάλες ομάδες. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από όλους μας πριν την πρεμιέρα».

Για τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες της λίγκας: «Είναι συνηθισμένοι να παίζουν στη διοργάνωση και να ανταγωνίζονται τις υπόλοιπες ομάδες υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για έναν σύλλογο με πολλούς τίτλους, πολύ δυνατό, και το ματς θα είναι μια μάχη για εμάς. Η Euroleague είναι σκληρή, ανταγωνιστική και το physical στοιχείο υπερισχύει. Οι καλύτερες ομάδες είναι εκεί, και δεν θα είναι εύκολο. Θα υπάρχουν πολλά εμπόδια για εμάς. Αλλά αυτό μας καθοδηγεί, η επιθυμία να τα ξεπεράσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για την πρώτη του εμπειρία στη Euroleague: «Ο χρόνος περνά. Ίσα που θυμάμαι. Εκείνο τον καιρό ήμουν μικρός και χωρίς εμπειρία. Ένα μικρό παιδί που πήγαινε για ύπνο στις 20:00. Δέκα χρόνια πριν, η ομάδα μου δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων, αλλά προσωπικά, μου άρεσε η περιπέτεια. Με το σημερινό σύστημα, γίνονται πολλά ματς που επιτρέπουν στους νέους να εξελιχθούν, και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ