Ολυμπιακός – Να μπει με το δεξί στην μετά Σπανούλη εποχή

Ολυμπιακός – Να μπει με το δεξί στην μετά Σπανούλη εποχή

Ο Ολυμπιακός ξεκίνα το ταξίδι του στην Euroleague υποδεχόμενος την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας στην μετά Σπανούλη εποχή.

Ο Ολυμπιακός απόψε ρίχνεται στη μάχη της Euroleague, καθώς θα υποδεχθεί την Μπασκόνια για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Γιώργος μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η είσοδος του στα play-off της διοργάνωσης.

Η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας τόσο στα φιλικά όσο και στο κύπελλο Ελλάδος είναι αρκετά ενθαρρυντική, καθώς έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία σε όλους τους τομείς.

Από την άλλη πλευρά η Μπασκόνια ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Άλεκ Πίτερς που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ενώ την αποστολή δεν ακολούθησε και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν που αναμένεται σύντομα να γίνει πατέρας. Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ρόκας Γκιεντράιτις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Παρασκευή 1/10:

Ούνιξ Καζάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (19:00)

Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας (20:45)

Ολυμπιακός-Μπασκόνια (21:00)

Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις (21:00)

Μπαρτσελόνα-Άλμπα (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ