Το μήνυμα του Πέρι μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στην πρεμιέρα της Euroleague (pic)

Το μήνυμα του Πέρι μετά την απογοητευτική του εμφάνιση στην πρεμιέρα της Euroleague (pic)

Ο Κέντρικ Πέρι έστειλε το μήνυμά του μετά την πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στη Μονακό, όπου τελείωσε τον αγώνα με 0/10 σουτ.

Ο Κέντρικ Πέρι σίγουρα φανταζόταν ένα καλύτερο ντεμπούτο στη Euroleague, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τελείωσε το παιχνίδι απέναντι στη Μονακό με 0/10 σουτ, 3 λάθη και -10 στην αξιολόγηση, με τους πράσινους να χάνουν εύκολα με 75-63 από την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Ο Πέρι έστειλε το μήνυμά του μέσω ενός story στο instagram, αποδεχόμενος την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, αλλά έδωσε και σύνθημα αντεπίθεσης για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πέρι:

«Αν έχω μάθει κάτι σε αυτά τα δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη λίγκα είναι ότι δεν πρέπει να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου συνέχεια. Είναι ΟΚ να είσαι άνθρωπος, να κάνεις λάθη και να καταγράφεις αποτυχίες. Είναι ΟΚ να είσαι ευάλωτος και να ζητάς συμβουλές και βοήθεια. Όλα αυτά οδηγούν στο να μάθεις και να ωριμάσεις, σωστά; Όλα είναι μέρος μίας διαδικασίας και αυτό απαιτεί χρόνο. Πίεζε πάντα τον εαυτό σου, αλλά να περιμένεις ότι θα κάνεις λάθη και ότι κάποιες φορές θα πέσεις. Αποδέξου το. Μείνε πιστός στον στόχο σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ