Βιλερμπάν – Ζάλγκιρις 88-76

Βιλερμπάν – Ζάλγκιρις 88-76

Η Βιλερμπάν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ζάλγκιρις και ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στην Euroleague επικρατώντας με σκορ 88-76.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Βιλερμπάν στην Euroleague, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Ζάλγκιρις Κάουνας με σκορ 88-76 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κώστας Ανετοκούνμπο που έπαιξε δέκα λεπτά και είχε 6 πόντους.

Το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μην αντιμετωπίζοντας κανένα πρόβλημα από τους Λιθουανούς οι οποίοι έδειξαν πως χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο για να βρεθούν στην κατάσταση που οι ίδιοι θα ήθελαν.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν χωρίς αμφιβολία ο Έλι Οκόμπο με 23 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Κρις Τζόουνς που πρόσθεσε άλλους 12. Στην αντίπερα όχθη, για το σύνολο του Μάρτιν Σίλερ αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς που είχε 21 πόντους.

Η Βιλερμπάν κατάφερε να επιβάλει από πολύ νωρίς τον ρυθμό της και με όπλο το μακρινό της σουτ μπόρεσε να πάρει να πάρει τα ηνία του ματς. Η Ζάλγκιρις δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά αφού ο μοναδικός που προσπαθούσε στο ξεκίνημα ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 44-36 υπέρ των Γάλλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά, καθώς η Βιλερμπάν δεν επέτρεπε στη Ζάλγκιρις να βρει ρυθμό, «πνίγοντάς» τη με την άμυνα της. Οι Λιθουανοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν πως μπορούσαν να απειλήσουν τους Γάλλους και έτσι οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ