Πολονάρα – «Δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, προσοχή στα επιθετικά ριμπάουντ»

Πολονάρα – «Δύσκολο το ματς με τον Παναθηναϊκό, προσοχή στα επιθετικά ριμπάουντ»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Ακίλε Πολονάρα ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης(21:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Ακίλε Πολονάρα θεωρεί το προσεχές παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τον Παναθηναϊκό(6/10, 21:00) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ιδιαίτερα δύσκολο και φρόντισε να το επισημάνει με δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί του Ερυθρού Αστέρα (61-57) σημείωσε 7 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής, ανέφερε ότι το κλειδί για την επικράτηση στο ΟΑΚΑ θα είναι ο περιορισμός των λαθών στην επίθεση όπως και ο περιορισμός των αιφνιδιασμών του «τριφυλλιού».

«Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα μας και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια αθλητική ομάδα. Όμως εμείς πάμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη. Έχουμε ανάγκη αυτή τη νίκη εκτός έδρας. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση και να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αποτελεσματικός στα επιθετικά ριμπάουντ. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε», τόνισε ο 29χρονος διεθνής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ