Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν 67-71

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν 67-71

Η Βιλερμπάν συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο στη Euroleague, επικρατώντας με 71-67 της Άλμπα στο Βερολίνο και κάνοντας το 2/2. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Η Βιλερμπάν πήρε σπουδαίο διπλό στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα με 71-67 και έκανε το 2/2 στη Euroleague, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της γαλλικής ομάδας.

Οι Γάλλοι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα, πέρασαν και από τη Γερμανία και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας άλλη μια μεστή εμφάνιση. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος με πολλά και αβίαστα λάθη η Βιλερμπάν ήταν καλύτερη και κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα δείχνοντας ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Κρις Τζόουνς (22πόντους), με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί και εκείνος σπουδαία εμφάνιση με 9 πόντους (3/3δ., 0/1τρ., 3/3β.), 4 ριμπάουντ και 2 μπλοκς, έχοντας παράλληλα την καλύτερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης της Βιλερμπάν με 17 μονάδες σε 16 λεπτά συμμετοχής!

Όσον αφορά τους Γερμανούς, η εμφάνιση του Μαόντο Λο με 20 πόντους και 3 ασίστ δεν ήταν αρκετή μένοντας χωρίς νίκη μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών. To ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και η πρώτη περίοδος έκλεισε με τους γηπεδούχους μπροστά με +5 (18-13). Τα λάθη ήταν πολλά, όμως στη δεύτερη περίοδο η Βιλερμπάν ανέβασε ταχύτητα και πέρασε μπροστά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο +3 (31-34).

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε να είναι κακό και οι δυο ομάδες άστοχες, όμως οι Γάλλοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το προβάδισμα τους ( 43-49,30′). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Πάρκερ κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι και να φτάσει στη νίκη με 71-67, με τους Γερμανούς να είναι απελπιστικά άστοχοι με 18% πίσω από τα 6.75μ. (6/33).

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 31-34, 43-49, 67-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ