Μπασκόνια – Αρμάνι 64-78 – «Αεράτη» στην Βιτόρια η Αρμάνι (64-78)

Μπασκόνια – Αρμάνι 64-78 – «Αεράτη» στην Βιτόρια η Αρμάνι (64-78)

Η Αρμάνι δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει της Μπασκόνια με 64-78 και να κάνει το 2Χ2 στην Ευρωλίγκα.

Στην πρεμιέρα της έκανε νίκη-δήλωσης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Την δεύτερη αγωνιστική, πέρασε με σχετική ευκολία από την χώρα των Βάσκων, επικρατώντας με 64-78 της Μπασκονία.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση και «δαγκώνοντας» στην άμυνα δεν είχε κανένα πρόβλημα, να σημειώσει την δεύτερη της νίκη στην Ευρωλίγκα και να παραμείνει στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, οι Βάσκοι, μετά την εφιαλτική πρέμιερα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι, ότι έχουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα στην εκκίνηση της σεζόν.

Η Αρμάνι είχει τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, έχασε μόνο για ορισμένα λεπτά το προβάδισμα στο σκορ, ενώ με την πάροδο του χρόνου έφτασε την διαφορά ακόμα και στο +16 στην τελευταία περίοδο, με την Μπασκόνια να μην μπορεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να μπει στην διεκδίκηση της νίκης.

Κορυφαίοι για την Αρμάνι, οι Σιλντς (12 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Ντιλέινι (13 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και Μέλι (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ενώ ο Μήτογλου είχε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, οι Φοντέκιο (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Γκεντράιτις (14 πόντοι, 4 κλεψίματα) διασώθηκαν από τους Βάσκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ