Φαρίντ – «Ομάδα επιπέδου ΝΒΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Φαρίντ – «Ομάδα επιπέδου ΝΒΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Κένεθ Φαρίντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΤΣΚΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως το επίπεδο της ρωσικής ομάδας είναι επιπέδου ΝΒΑ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, κάνοντας δικό της τον Κένεθ Φαρίντ. Ο Αμερικανός ήρθε στην «ομάδα του στρατού» με δίμηνο συμβόλαιο, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Φαρίντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ και τόνισε πως ο οργανισμός της Μόσχας είναι επιπέδου ΝΒΑ: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος μίας ομάδας επιπέδου ΝΒΑ, ενός εκπληκτικού οργανισμού, όπως αυτού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω με την συνεισφορά μου, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία αυτή».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τα αγωνιστικά στοιχεία που θα δώσει στην ΤΣΣΚΑ ο Αμερικανός φόργουορντ: «Ερευνούμε την αγορά, είχαμε δύο απώλειες στην ομάδα. Ο Φαρίντ είναι γνωστός για την επιθετική του άμυνα, τα ριμπάουντ. Θα προσθέσει ενέργεια και ενθουσιασμό. Αν και έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του, ο ανταγωνισμός παραμένει στην ψυχή του. Μιλήσαμε μαζί του πέρυσι, ήταν στο ραντάρ μας, αλλά δεν έγινε κάτι παραπάνω. Καλωσορίζουμε τον Κένεθ, ξέρει τις υποχρεώσεις του. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ