Η απάντηση του Μεσίνα στον Χάινς για τις σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση

Η απάντηση του Μεσίνα στον Χάινς για τις σκέψεις αποχώρησης από την ενεργό δράση

Ο Έτορε Μεσίνα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Κάιλ Χάινς και τις σκέψεις του Αμερικανού να αποσυρθεί μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Κάιλ Χάινς «άναψε» φωτιές τις προηγούμενες μέρες, με τη δήλωσή του πως αυτή είναι ίσως η τελευταία χρονιά της καριέρας. Ο Αμερικανός undersided σέντερ ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί Αμερικανοί παίκτες 35-36 ετών που παίζουν ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να μην συμβεί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες στην ηλικιακή μου κατηγορία που εξακολουθούν να παίζουν σε επίπεδο EuroLeague. Θα μου άρεσε ακόμα να παίξω, αλλά θα προσεγγίσω αυτήν τη σεζόν όπως είναι, προσπαθώντας να απολαύσω κάθε στιγμή και να δω τι θα συμβεί στο τέλος».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο προπονητής του στην Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Χάινς και μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποκάλυψε τι μήνυμα έστειλε στον παίκτη του: «Του έστειλα ένα γραπτό μήνυμα χθες το βράδυ και το κείμενό μου ήταν πολύ απλό: «Ας μην αστειευόμαστε». Πήρε το κείμενό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ