Μπαρτζώκας – «Αξίζαμε τη νίκη, η Μπαρτσελόνα σκόραρε μόνο με βολές στο τέλος»

Μπαρτζώκας – «Αξίζαμε τη νίκη, η Μπαρτσελόνα σκόραρε μόνο με βολές στο τέλος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως οι Καταλανοί σκόραραν μόνο με βολές στις τελευταίες φάσεις του ματς.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι Μπλαουγκράνα σκόραραν μόνο με βολές στις τελευταίες φάσεις του ματς, και επισήμανε πως οι Πειραιώτες πρέπει να επικεντρωθούν στο ματς με τη Ζάλγκιρις.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ίσως σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια για 45′. Κατά την άποψή μου, αξίζαμε την νίκη.

Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ριμπάουντ από τον Οριόλα. Αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα τελευταία δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ. Έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Και η Μπαρτσελόνα βέβαια μπορούσε να κερδίσει, έπαιξε με καρδιά. Δυστυχώς για εμάς, χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο ματς με τη Ζάλγκιρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ