Λάσο : «Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με τον Ντόντσιτς»

Λάσο : «Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε με τον Ντόντσιτς»

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης να επισπεύσει την επιστροφή του τραυματία Λούκα Ντόντσιτς.

Κανένα λόγο βιασύνης ως προς την επιστροφή του Λούκα Ντόντσιτς δεν βλέπει ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, τόνισε πως στη «βασίλισσα» δεν θέλουν να ρισκάρουν με την υγεία του Σλοβένου.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Μαδριλένων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες» και επισήμανε πως είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Ντόνσιτς: «Ο Λούκα Ντόντσιτς νιώθει καλύτερα. Ξεκίνησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε την πρόοδό του. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την υγεία του και να τον κάνουμε να επιστρέψει νωρίτερα».

Για το παιχνίδι με τη Βαλένθια: «Πάντα περιμένω τα καλύτερα από τη Βαλένθια. Γι’ αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι της Euroleague είναι σημαντικό. Η Βαλένθια είναι εκτός πλέι οφ, αλλά έχει δώσει πολλά «κλειστά» παιχνίδια. Παίζουν στην έδρα τους και εκεί είναι μια δυνατή ομάδα, με πολλά «όπλα» μέσα και έξω από τη ρακέτα. Θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να νικήσουμε εκεί». 

Για την επιστροφή του Γιουλ: «Είναι καλύτερα και σιγά σιγά θα τον εντάσσουμε στο δυναμικό της ομάδας, αλλά ακόμα θέλει χρόνο. Κάθε φορά κάνει όλο και πιο απαιτητικά πράγματα, όμως δεν πρέπει να βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Η λέξη μήνας δεν αναφέρεται πλέον και μπορούμε να σκεφτόμαστε για εβδομάδες ή ακόμα και μέρες. Όταν είναι καλά, αισθάνεται σίγουρος και οι γιατροί δώσουν το ΟΚ, θα επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ